Augmented Reality

  (Augmented Reality) واقعیت افزوده مفهوم واقعیت افزوده  (Augmented Reality)  فناوری AR  به معنای اضافه کردن عناصر مجازی مثل صدا ، تصویر گرافیکی ، ویدئو و … به دنیای واقعی می باشد .واقعیت افزوده ورژن غنی شده واقعیت است در واقع با این تکنولوژی المان های جدیدی رادر لحظه و زنده (مستقیم یا غیر مستقیم)  […]

در مورد مصرف انرژی بالای بیت کوین چه کاری می‌توانیم بکنیم؟

بیت‌کوین اخیرا به دو دلیل تبدیل به سر تیتر خبرها شده است. دلیل اول اینکه بیت‌کوین در حال تبدیل شدن به باارزش‌ترین ارز رمزپایه با ارزش ۱۷ هزار دلار (در زمان نوشتن این مطلب) می‌شود و بعضی از سرمایه‌گذاران به‌دلیل سرمایه‌گذاری روی این ارز ثروتمند شده‌اند و دوم اینکه به نظر می‌رسد بیت‌کوین بسیار انرژی‌بر است. یک برآورد گسترده می‌گوید آن انرژی‌ که استخراج یا ماینینگ این ارز رمزپایه مصرف می‌کند از کل مصرف انرژی کشور ایرلند بیشتر است. برآورد دیگری نیز پیش‌بینی کرد که این ارز رمزپایه در تابستان ۲۰۱۹ به اندازه‌ی کل آمریکا انرژی مصرف خواهد کرد. درست خواندید: به اندازه‌ی کل آمریکا. از سویی این اندازه از مصرف انرژی مربوط به ارزی می‌شود که زیاد مفید نیست و قطعا محسوس هم نیست. شما نمی‌توانید بیت‌کوین را در جیب خود بگذارید و آن را مانند دلار و سنت خرج کنید، حتی اگر این بیت‌کوین در حال حاضر جزو سرمایه‌گذاری‌های بزرگ باشد. اکثر بیت‌کوین‌های موجود در حال حاضر به‌عنوان یک دارایی تجاری معامله می‌شوند و این‌گونه نیست که در مغازه‌ها، فروشگاه‌ها یا وب‌سایت‌ها، در ازای کالا یا خدمات خرج شوند.

مایکروسافت در دفع حملات سایبری به دولت آمریکا کمک کرده است

تام باسرت، مشاور امنیتی کاخ سفید، می‌گوید مایکروسافت و فیسبوک در جلوگیری از حملات سایبری کره‌ی شمالی به آن‌ها کمک کردند. بر اساس گزارشی از خبرگزاری رویترز، باسرت تأیید کرد که هفته‌ی گذشته مایکروسافت تعدادی از اقدامات سایبری کره شمالی را خنثی کرده؛ اما جزئیاتی در مورد این واقعه ارائه نشده است. این اقدامات پس از آن انجام شد که دولت آمریکا به‌طور عمومی حمله‌ی وانا‌کرای (WannaCry) در ماه می سال جاری میلادی را برای اولین بار به کره‌‌ی شمالی نسبت داد. باسرت در مصاحبه با وال‌استریت ژورنال اشاره می‌کند که یافته‌های دولت تا حد زیادی با یافته‌های مایکروسافت و سایرین هم‌راستا هستند. باسرت همچنین از کسب‌وکارهای دیگر و دولت‌ها می‌خواهد در متوقف کردن چنین حملاتی با آن‌ها همکاری کنند. وی اظهار می‌کند:

متوقف کردن چنین رفتارهای تهدیدآمیزی در گام اول به احساس مسئولیت نیاز دارد. همچنین کسب‌وکارها و دولت‌ها باید برای کاهش خطر سایبری و افزایش هزینه‌ی هکرها، با یکدیگر همکاری کنند. آمریکا باید این همکاری را رهبری کند و با جمع کردن متحدین و شرکت‌های فناوری مسئول در سراسر دنیای آزاد، برای افزایش امنیت و انعطاف‌پذیری اینترنت تلاش کند.

حملات پیچیده‌ی سایبری و به‌خصوص باج‌افزار، به‌خاطر حملات گسترده‌ی اخیر، در کانون توجهات قرار گرفته‌اند. واناکرای اولین حمله‌ای بود که توجهات را به‌سوی خود جلب کرد، ولی حملات دیگری هم در این مدت مطرح بوده‌اند: از پتیا (Petya) گرفته تا بد‌ ربیت (Bad Rabbit) که باعث به وجود آمدن ناآرامی‌هایی نیز شدند.

اگرچه باسرت برای متوقف کردن چنین حملاتی درخواست همکاری کرده‌؛ اما مایکروسافت از دولت‌ها به‌دلیل ذخیره‌سازی آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزاری انتقاد می‌کند؛ به‌عنوان مثال، اعتقاد بر این است که اکسپلویت و کدهای مخربی که واناکرای از آن‌ها برای انجام کارهای شوم خود بهره گرفته است، از آژانس امنیت ملی سرچشمه گرفته‌اند.

مایکروسافت اکنون نظر خود را در مورد این مسئله اعلام کرده است. ردموندی‌ها اظهار می‌کنند که طی هفته‌ی گذشته به‌طور مستقل برای خنثی کردن حملات گروهی به نام زینک (ZINC) که به‌نام گروه لازاروس (Lazarus Group) هم شناخته می‌شوند، وارد عمل شده‌اند:

هفته‌ی گذشته مایکروسافت، فیسبوک و سایرین در مجمعی امنیتی جمع شدند تا برای محافظت از اینترنت و مشتریان خود در برابر حملاتی پیشرفته و مداوم توسط عاملی به نام زینک که به نام گروه لازاروس هم شناخته می‌شود، اقدامات مهمی انجام دهند. ما به این نتیجه رسیدیم که همین عامل تهدید، مسئول واناکرای بود. واناکرای یک حمله‌ی مخرب در ماه می بود که مشتری‌های مایکروسافت را هدف قرار داد. ما طی هفته‌ی گذشته علاوه بر اقدامات دیگر برای از بین بردن این بدافزار که گروه یادشده به آن اتکا دارند، اقداماتی از قبیل پاک‌سازی کامپیوترهای آلوده‌ی مشتریان، غیر فعال کردن حساب‌هایی که برای دنبال‌ کردن حملات سایبری بودند و تقویت راه‌های دفاعی ویندوز برای جلوگیری از آلودگی دوباره، انجام دادیم. ما پس از مشاوره با چندین دولت این اقدامات را انجام دادیم؛ اما تصمیم نهایی را به‌صورت مستقل گرفتیم.

مقاله 3

امروزه با گسترش استفاده از گوشی های هوشمند، کاربران حجم بیشتری از اطلاعات شخصی و مهم خود را روی گوشی ذخیره میکنند و افرادی مثل هکرها از بدست آوردن این اطلاعات، هنگامی که در حال گشت و گذار در وب هستید، خوشنود میشوند.

خوشبختانه، امنیت گوشی های هوشمند به حد قابل قبولی رسیده و شما با انجام چند اقدام ساده میتوانید امنیت گوشیهای هوشمند خود را در مقابل نفوذ هکرها بالا ببرید .در واقع بسیاری از آنها مشابه اقداماتی هستند که برای محافظت از کامپیوتر خود انجام میدهید .در این مقاله به برخی از این اقدامات میپردازیم.

1.همیشه از کد امنیتی استفاده کنید

با استفاده از کد عبور یا یک الگوی امنیتی در اندروید، از دسترسی سایر افراد به موبایل خود، جلوگیری کنید

این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا میکند که برنامههای نصب شده روی گوشی هوشمند شما دارای اطلاعات شخصیتان مانند برنامه های مالی (Mint , bank apps ,…) ، برنامه های ژرنالی( DayOne ) ، و برنامه هایی مثل Evernote و … باشند.در برخی از این برنامه ها مثل Mint و  DayOne ، شما میتوانید یک پسورد خاص برای این اپلیکیشن ها انتخاب کنید. توصیه میکنیم که این رمز با رمز صفحهی اصلی گوشی متفاوت باشد.

2.از اکانت گوگل و icloud (فضای ابری ) خود را محافظت کنید

دومین موردی که اغلب افراد به آن توجه نمیکنند این است که اگر کسی بتواند وارد اکانت icloud  یا گوگل شما شود، میتواند به بسیاری از اطلاعاتی که در حال ایجاد یا ویرایش آنها از طریق یا گوگل شما شود، میتواند به بسیاری از اطلاعاتی که در حال ایجاد یا ویرایش آنها از طریق گوشی هوشمند خود هستید، دسترسی پیدا کند . در این موقع لازم است که برای هر دو اکانت از تاییده ی دو مرحله ای استفاده کنید.

3.از Jailbreak یا Root کردن گوشی هوشمند خود اجتناب کنید

اولا این کار موجب آسیب پذیری تلفن شما میشود و دوم اینکه نمیتوانید جدیدترین آپدیتهای منتشر شده برای سیستم عامل تلفن خود را، زمانی که در حالت پشتیبانی نشده قرار دارد، روی آن نصب کنید.

4.مراقب اپلیکیشنهایی که نصب میکنید، باشید

این مورد در دستگاه های اندرویدی اهمیت بیشتری دارد . گوگل اخیرا 50000 اپلیکیشن را که به عنوان نرم افزار مخرب شناسایی شده بودند ، حذف کرده است . باید به این نکته توجه داشته باشید که تعداد اپلیکیشنهایی مانند نرمافزارهای مخرب، ویروسها یا سایر نرمافزارهایی که به صورت مخفیانه اطلاعات شما را به سرقت میبرند و به گوشی شما آسیب میرسانند

5.به جای مرور گر از یک اپلیکیشن استفاده کنید

اگر شما کارهای بانکی، معاملات سهام یا کارهای دیگری از این قسم که نیازمند تبادل اطلاعات خصوصی و حساس بین تلفن و اینترنت هستند را از طریق گوشی خود انجام میدهید، بهتر است از یک اپلیکیشن موثق و رسمی به جای مرورگر گوشی خود، برای ارتباط با سایت یا شرکت مورد نظر استفاده کنید.

برخی از این اپلیکیشن ها عبارتند از Chase , Bank of America , Vanguard , ScottTrade  و Mint به علاوه تعداد زیادی از نهاد های بزرگ مالی دیگر نیز وجود دارد  که اپلیکیشن های خود را برای IOS و اندروید منتشر کرده اند.

6.اطلاعاتی را که یک اپلیکیشن میتواند به انها دسترسی داشته باشد ، کنترل کنید.

پیام های بسیاری با این مضمون ” AppName Would Like to Access your”  وجود دارند.

این اطلاعات میتوانند شامل تصاویر ، موقعیت های جغرافیایی ، مخاطبان  و … باشند. همیشه مراقب باشید و. فقط روی OK کلیک نکنید .اگر شما همیشه روی چیزی کلیک میکنید ، بهتر است که گزینه Don’t Allow را انتخاب کرده و اگر پس از آن نتوانستید از اپلیکیشن استفاده کنید ، میتوانید به صورت دستی به مرحله قبل برگردید و اجازه دسترسی را برای ان صادرکنید

در مورد اندروید، در این مورد نیز شرایط بدتر است زیرا برخی از اپلیکیشنها با دریافت مجوز به همهی اطلاعات دسترسی خواهند داشت، حتی اطلاعاتی که به آنها احتیاج ندارند.

7. از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید

ایجاد نسخهی پشتیبان از گوشی هوشمند میتواند در مواقعی که آن را در دستشویی جا میگذارید و فراموش میکنید آن را بردارید یا در مواردی که گوشی شما دزدیده شده و مجبور هستید اطلاعات آن را از راه دور پاک کنید، به شما کمک خواهد.

8.سیستم عامل اندروید خود را به روز رسانی کنید

میتوانید چند روز بعد از انتشار آپدیت جدید، صبر کنید و مطمئن شوید که با بروزرسانی گوشی، مشکلاتی مانند کم شدن طول عمر باتری و… برای گوشی شما ایجاد نخواهد شد و بعدا گوشی را آپدیت کنید.

9.وایرلس و بلوتوث را خاموش کنید

هر زمان که به یک شبکهی بیسیم نامطمئن متصل شوید، به هکرها اجازه دادهاید تا از طریق شبکه، اطلاعات شما را به صورت اجمالی بررسی کنند. حتی اگر در حال انجام عملیات بانکی یا کارهای دیگری که به اطلاعات حساس نیاز دارند، نباشید .

تاریخچه شکل گیری نخستین شبکه های کامپیوتر

تاریخچه شکل گیری نخستین شبکه های کامپیوتری

پس از پرتاب نخستین ماهواره اتحاد جماهیر شوروی به فضا و هنگامی که رقابت سختی از نظر تسلیحاتی بین دو ابرقدرت آن زمان جریان داشت و دنیا در دوران جنگ سرد به سر می برد، وزارت دفاع آمریکا در واکنش به این اقدام رقیب نظامی خود، آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته یا آرپا (ARPA) را تاسیس کرد. یکی از پروژه های مهم این آژانس تامین ارتباطات در زمان جنگ جهانی احتمالی تعریف شده بود. در همین سال ها در مراکز تحقیقاتی غیرنظامی که در امتداد دانشگاه ها بودند، تلاش برای اتصال کامپیوترها به یکدیگر در جریان بود. در آن زمان کامپیوتر های Mainframe از طریق ترمینال ها به کاربران سرویس می دانند. در اثر اهمیت یافتن این موضوع آژانس آرپا  (ARPA) منابع مالی پروژه اتصال دو کامپیوتر از راه دور به یکدیگر را در دانشگاه MIT برعهده گرفت. در اواخر سال 1960 اولین شبکه کامپیوتری بین  چهار کامپیوتر که دوتای آنها در MIT ، یکی در دانشگاه کالیفرنیا و دیگری در مرکز تحقیقاتی استنفورد قرار داشتند ، راه اندازی شد.

این شبکه آرپانت نامگذاری شد.در سال 1965 نخستین ارتباط راه دور بین دو دانشگاه MIT و یک مرکز دیگر نیز برقرار شد.تا این سال ها شبکه آرپانت مراکز کامپیوتری بسیاری از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی را به هم متصل کرده بود.در سال 1967 نخستین نامه الکترونیکی از طریق شبکه منتقل شد. در این سال ها حرکتی غیر انتفاعی به نام MERIT که چندین دانشگاه بنیان گذار آن بوده اند ، مشغول توسعه روش های اتصال کاربران ترمینال ها به کامپیوتر مرکزی یا میزبان بود.

مهندسان پروژه MERIT در تلاش برای ایجاد ارتباط بین کامپیوتر ها ، مجبور شدند تجهیزات لازم را خود طراحی کنند.آنان با طراحی تجهیزات واسطه برای مینی کامپیوتر DECPDP-11 نخستین بستر اصلی با Backdone  شبکه کامپیوتری را ساختند.

تا سال ها نمونه های اصلاح شده این کامپیوتر با نام PCP نقش میزبان را در شبکه ها ایفا میکرد.نخستین شبکه از این نوع که چندین ایالت را به هم متصل کرد Michnet  نام داشت روش اتصال کاربران به کامپیوتر میزبان در آن زمان به این صورت بود که یک نرم افزار خاص روی کامپیوتر مرکز اجرا میشد و ارتباط کاربران را برقرار میکرد اما در سال 1967 نرم افزار جدیدی به نام Hermes عرضه شد که برای نخستین بار به کاربران اجازه می داد از طریق یک ترمینال به صورت تعاملی مستقیما به سیستم MERIT متصل شوند. از وقایع مهم تاریخچه شبکه های کامپیوتری ، ابداع روش سوئیچینگ بسته ای است. قبا از معرفی این روش از سوئیچینگ مداری برای تعیین مسیر ارتباطی استفاده میشد اما در سال 1974 با پیدایش پروتکل ارتباطی TCP/IP این پروتکل جایگزین پروتکل NCP شد و و به پروتکل استاندارد برای آرپانت تبدیل شد. با این تغییر و تحول، شبکه های زیادی به بخش تحقیقاتی این شبکه متصل شدند و آرپانت به اینترنت تبدیل شد.

نکاتی برای حفظ امنیت گوشی های هوشمند

9 نکته برای حفظ امنیت گوشی های هوشمند

امروزه با گسترش استفاده از گوشی های هوشمند، کاربران حجم بیشتری از اطلاعات شخصی و مهم خود را روی گوشی ذخیره میکنند و افرادی مثل هکرها از بدست آوردن این اطلاعات، هنگامی که در حال گشت و گذار در وب هستید، خوشنود میشوند.

خوشبختانه، امنیت گوشی های هوشمند به حد قابل قبولی رسیده و شما با انجام چند اقدام ساده میتوانید امنیت گوشیهای هوشمند خود را در مقابل نفوذ هکرها بالا ببرید .در واقع بسیاری از آنها مشابه اقداماتی هستند که برای محافظت از کامپیوتر خود انجام میدهید .در این مقاله به برخی از این اقدامات میپردازیم.

1.همیشه از کد امنیتی استفاده کنید

با استفاده از کد عبور یا یک الگوی امنیتی در اندروید، از دسترسی سایر افراد به موبایل خود، جلوگیری کنید

این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا میکند که برنامههای نصب شده روی گوشی هوشمند شما دارای اطلاعات شخصیتان مانند برنامه های مالی (Mint , bank apps ,…) ، برنامه های ژرنالی( DayOne ) ، و برنامه هایی مثل Evernote و … باشند.در برخی از این برنامه ها مثل Mint و  DayOne ، شما میتوانید یک پسورد خاص برای این اپلیکیشن ها انتخاب کنید. توصیه میکنیم که این رمز با رمز صفحهی اصلی گوشی متفاوت باشد.

2.از اکانت گوگل و icloud (فضای ابری ) خود را محافظت کنید

دومین موردی که اغلب افراد به آن توجه نمیکنند این است که اگر کسی بتواند وارد اکانت icloud  یا گوگل شما شود، میتواند به بسیاری از اطلاعاتی که در حال ایجاد یا ویرایش آنها از طریق یا گوگل شما شود، میتواند به بسیاری از اطلاعاتی که در حال ایجاد یا ویرایش آنها از طریق گوشی هوشمند خود هستید، دسترسی پیدا کند . در این موقع لازم است که برای هر دو اکانت از تاییده ی دو مرحله ای استفاده کنید.

3.از Jailbreak یا Root کردن گوشی هوشمند خود اجتناب کنید

اولا این کار موجب آسیب پذیری تلفن شما میشود و دوم اینکه نمیتوانید جدیدترین آپدیتهای منتشر شده برای سیستم عامل تلفن خود را، زمانی که در حالت پشتیبانی نشده قرار دارد، روی آن نصب کنید.

4.مراقب اپلیکیشنهایی که نصب میکنید، باشید

این مورد در دستگاه های اندرویدی اهمیت بیشتری دارد . گوگل اخیرا 50000 اپلیکیشن را که به عنوان نرم افزار مخرب شناسایی شده بودند ، حذف کرده است . باید به این نکته توجه داشته باشید که تعداد اپلیکیشنهایی مانند نرمافزارهای مخرب، ویروسها یا سایر نرمافزارهایی که به صورت مخفیانه اطلاعات شما را به سرقت میبرند و به گوشی شما آسیب میرسانند

5.به جای مرور گر از یک اپلیکیشن استفاده کنید

اگر شما کارهای بانکی، معاملات سهام یا کارهای دیگری از این قسم که نیازمند تبادل اطلاعات خصوصی و حساس بین تلفن و اینترنت هستند را از طریق گوشی خود انجام میدهید، بهتر است از یک اپلیکیشن موثق و رسمی به جای مرورگر گوشی خود، برای ارتباط با سایت یا شرکت مورد نظر استفاده کنید.

برخی از این اپلیکیشن ها عبارتند از Chase , Bank of America , Vanguard , ScottTrade  و Mint به علاوه تعداد زیادی از نهاد های بزرگ مالی دیگر نیز وجود دارد  که اپلیکیشن های خود را برای IOS و اندروید منتشر کرده اند.

6.اطلاعاتی را که یک اپلیکیشن میتواند به انها دسترسی داشته باشد ، کنترل کنید.

پیام های بسیاری با این مضمون ” AppName Would Like to Access your”  وجود دارند.

این اطلاعات میتوانند شامل تصاویر ، موقعیت های جغرافیایی ، مخاطبان  و … باشند. همیشه مراقب باشید و. فقط روی OK کلیک نکنید .اگر شما همیشه روی چیزی کلیک میکنید ، بهتر است که گزینه Don’t Allow را انتخاب کرده و اگر پس از آن نتوانستید از اپلیکیشن استفاده کنید ، میتوانید به صورت دستی به مرحله قبل برگردید و اجازه دسترسی را برای ان صادرکنید

در مورد اندروید، در این مورد نیز شرایط بدتر است زیرا برخی از اپلیکیشنها با دریافت مجوز به همهی اطلاعات دسترسی خواهند داشت، حتی اطلاعاتی که به آنها احتیاج ندارند.

7. از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید

ایجاد نسخهی پشتیبان از گوشی هوشمند میتواند در مواقعی که آن را در دستشویی جا میگذارید و فراموش میکنید آن را بردارید یا در مواردی که گوشی شما دزدیده شده و مجبور هستید اطلاعات آن را از راه دور پاک کنید، به شما کمک خواهد.

8.سیستم عامل اندروید خود را به روز رسانی کنید

میتوانید چند روز بعد از انتشار آپدیت جدید، صبر کنید و مطمئن شوید که با بروزرسانی گوشی، مشکلاتی مانند کم شدن طول عمر باتری و… برای گوشی شما ایجاد نخواهد شد و بعدا گوشی را آپدیت کنید.

9.وایرلس و بلوتوث را خاموش کنید

هر زمان که به یک شبکهی بیسیم نامطمئن متصل شوید، به هکرها اجازه دادهاید تا از طریق شبکه، اطلاعات شما را به صورت اجمالی بررسی کنند. حتی اگر در حال انجام عملیات بانکی یا کارهای دیگری که به اطلاعات حساس نیاز دارند، نباشید .